Rahatalous haltuun -kansanjuhla

rhkjuhla

Kirjamme Rahatalous haltuun – irti kurjistavasta talouspolitiikasta julkaistiin virallisesti pari viikkoa sitten. Kirja on saanut julkisuudessa hyvin näkyvyyttä ja sitä kommentoineet ovat kautta linjan pitäneet teosta mainiona esityksenä nykyisestä talousjärjestelmästä ja talouspolitiikan vaihtoehdoista. Olemme olleet luonnollisesti erittäin tyytyväisiä kirjamme saamaan vastaanottoon.

Pitkän projektin päätteeksi haluamme juhlistaa kirjaamme yhdessä ystäviemme, blogimme seuraajien ja kirjamme lukijoiden kanssa. Tiistaina 1.4. järjestämme We Got Beefissä Helsingissä (Iso Roobertinkatu 21) jälkikeynesiläisen kansanjuhlan, johon toivotamme kaikki teidät tervetulleiksi. Olemme saaneet kanssamme keskustelemaan taloudesta, talouspolitiikasta ja kulttuurista mielenkiintoisia ihmisiä eri aloilta. Mukana keskustelemassa ovat taloustoimittaja Jan Hurri, teatteriohjaaja ja näytelmäkirjoittaja Juha Jokela, tutkija ja tietokirjailija Hanna Kuusela sekä tuottaja ja sukupolvikriitikko Osku Pajamäki.

Luvassa on keskustelua talouspolitiikasta suomalaisessa mediassa sekä paneelikeskustelu talouskurin kulttuurisista ja yhteiskunnallisista vaikutuksista. Illan kruunaa Hallitus-yhtyeen (ent. Porvarihallitus) mahtava comeback. Viime vuodet hiljaiseloa viettänyt kulttiyhtye Hallitus on luvannut esittää sekä vanhoja klassikkojaan että kokonaan uutta materiaalia.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tapahtumassa on myös mahdollista ostaa Rahatalous haltuun -kirjaa edulliseen 20 euron hintaan.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma:

AVAUSSANAT

Jussi Ahokas & Lauri Holappa

MIKSI SUOMALAISESTA TALOUSJOURNALISMISTA PUUTTUVAT VAIHTOEHDOT?

Rahatalous haltuun -kirjan kirjoittajien kanssa keskustelemassa Taloussanomien toimittaja Jan Hurri.

MENETETTY TULEVAISUUS – VYÖNKIRISTYKSESTÄ TALOUSKURIN KULTTUURIIN

Paneelikeskustelussa mukana ohjaaja Juha Jokela, kulttuurintutkija Hanna Kuusela sekä sukupolvikriitikko Osku Pajamäki.

HALLITUS

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s