Raha ja talous -klubi 2: Antti Rinne

rahataloushaltuunRaha ja talous -klubin historian toinen istunto pidetään torstaina 20.11. Helsingissä Ravintola Toverissa (Castréninkatu 3) kello 18.00 alkaen. Tällä kertaa Jussi Ahokkaan ja Lauri Holapan vieraaksi saapuu valtiovarainministeri Antti Rinne.

Rinteen kanssa keskustelemme ennen kaikkea hänen omasta talouspoliittisesta ajattelustaan. Seisooko Rinne hallituksen kiristävän talouspolitiikan takana vain, koska hallituksen talouspoliittiset päätökset on jo lyöty lukkoon vai pitääkö hän myös itse kiristystä ainoana vaihtoehtona?

Lisäksi keskustelemme siitä, miten erilaiset talouspolitiikan ideat näkyvät käytännön talouspoliittisessa päätöksenteossa. Perkaamme myös eurokriisiä sekä EU:n ja EMUn talousarkkitehtuuria, joka vaikeuttaa keynesiläisen talouspolitiikan harjoittamista ympäri Eurooppaa.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumaan on tulossa näillä näkymin runsaasti yleisöä, joten suosittelemme saapumaan paikalle ajoissa. Tilaisuus löytyy myös Facebookista: https://www.facebook.com/events/556302461137446/?pnref=story

Tilaisuudesta on myös mahdollista ostaa Rahatalous haltuun – irti kurjistavasta talouspolitiikasta -teosta 20 euron alennushinnalla.

Tervetuloa!

Yksi ajatus artikkelista “Raha ja talous -klubi 2: Antti Rinne”

  1. Työvoiman tarjontaa on paljon. Viralliset työttömät ovat vain osa työvoiman tarjontaa. Kummastuttaa puheet työvoiman tarjonnan lisäämiseksi suurtyöttömyyden aikana. Antti Rinne on toivonut työvoiman tarjontaa lisättävän, kysyisin Antti Rinteeltä ja muiltakin miksi hän haluaa lisätä työttömyyttä? Liika työvoiman tarjonta näkyy työttömyytenä ja tulee liian kalliiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s